- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zřejmě došlo k omylu v boxíku. Na stránkách vitalion.cz žádné recepisy, ba ani na italské dlabání nejsou. Je tam pouze odkaz na labužník.cz, kde už se najít dají. Tak proč nenapsat přímo správný odkaz?????
No ty romanticke drstky. Fakt nevim.
Ty artyčoky po židosku jsou opravdu skvělé ! Škoda že v českých vyvařovnách takové věci ignorují
Italsky restaurace v cesku jsou jenom dojicky na penize. Pizza, pasta - levna snadna vyroba, draho prodat. Nejprecenovanejsi kuchyne na svete. Ale samozrejme mistni speciality z obrazku v clanku primo v italii, cerstve morske plody, to samozrejme ochutnam rad.
To je úžasný popisek k fotce:
V mnoha italských městech se farmářské trhy konají každý den
Jen jestli to nebude normální trh, který tam je každý den už po staletí :-)
Chybí tam spaghetti aglio, olio e peperoncino...
To je opravdu zcela neznámá specialita. Úplné rebelství ji tady zmiňovat.
Slavný šéfkuchař Jamie Oliver , také vařil v několika školních kuchyních. Tam bohužel strávníci neměli pochopení pro jeho pochoutky. Možná je to tím , že děti nelžou.
Možná je to tím, že se chuť časem vyvíjí a mění? Já jako dítě jsem rovněž neocenil chuť vyzrálého sýru, oliv nebo whisky.