- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
falafel a hummus a kuskus je to nejlepší jídlo co od nich přišlo
Tak podívejte se, kdyby nešlo o trapný pokus vylepšit mediální obraz Arabů, který si zkazili sami svými útoky na Evropanky, pak bych vám seriózně řekl, že arabská bistra jsem přestal podporovat svými penězi poté, co jsem na nacházel zelený znak Halal, symbol jednak vykrvení zvířat zaživa, bez omráčení a druhak symbol toho, že na certifikaci Halal si mastí mapsy muslimské organizace, které ho udělují za tučné výpalné. Suma sumárum: už cca rok a půl jsem od Halal Arab nic nekoupil a nikdy více nic nekoupím. Howgh,
Tak zrovna ten kebab, co se u nás prodává ve většině bister je hnusný a často přesolený. Všichni ho berou od jednoho dodavatele z Německa..... Musím říct, že s tím, co se nabízí u nich doma, se to nedá srovnat. Tady to dělají ze zmraženého polotovaru a podle toho to taky chutná..
Nedelejte si iluze, ze je to v Nemecku o mnoho lepsi.... Tady se spis vyplati zajit do turecke restaurace nez do fastfoodu. Ale i tak se to s tim, co se nabizi v Turecku neda srovnavat. A to nemluvim o Maroku, Emiratech a dalsich zemich, proti kterym je i tak turecka kuchyne trochu chuda pribuzna.
Nejslavnějším pokrmem arabské kuchyně je grilované maso, nazývané nejčastěji kebab - tak akorát ze to v arabske kuchyni je ŠAVARMA a kebab
Gurmán = žrout, ten, který preferuje množství bez ohledu na kvalitu; gurmet = labužník, ten který miluje dobré jídlo, kvalitní, na pochutnání.
Máte pravdu, gurmáni opravdu sežerou všechno !
Budeš se muset smířit s tím, že prostě jen neumíš česky...
"Arabský" neznamená "islámský", takže je možné míít rád arabskou kuchyni, ale nemít rád islámské přivandrovalce
A o čem se nás článek snaží přesvědčit, že máme migranty přivítat, protože sem tam si dáme nějakou specialitu z Blízkého východu? Boršč si taky občas dám a rozhodně to neznamená, že bych chtěl, aby se sem ruská armáda vrátila.
Tak dekujeme pekne hlavne za ten humus. Vazne, v Istanbulu jsem kebab jedl, ten ktery si mistni nechavaji privezt v krabickach, ne ten pro turisty. Opravdu to bylo moc dobry, celkove to chutnalo jinak oproti tomu co se tady bezne nabizi. Neco jako cevapcici a rajska :).