Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zajíc na švestkách a jelen s lanýži. Kam na nejlepší zvěřinu v Česku

Takové kulinární bohatství hned tak nenajdete. V našich lesích se prohánějí srnky a jeleni, pole jsou plná kanců, v oborách se pasou daňci či mufloni a kolem nich poletují bažanti a koroptve. Chvíli to sice trvalo, ale kuchaři konečně oprášili staré recepty po babičkách a začali vařit skvostná zvěřinová jídla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T29o55m81a43s 62A59u32g40u53s67t79y62n 6827286481590

Určitě bude spousta vesnických hospod, kde dělají skvělou zvěřinu. Tak sem se všema dobrýma... :)

0/0
23.11.2015 11:16
Foto

E87d77u29a83r89d 92P73e30t58r22o81v50s62k85ý 6558461908893

Jo, Konirna na Male Strane, kdepak jsou ty casy kdyz tam vladl pan Vladar. Nejenom zverina, ale i obycejna jidla jako knedliky s vejcem ci drstkovy paprikas byly vynikajici.

+1/0
23.11.2015 9:18

P72ř95e42m91y92s76l 41Č80e53r57n27í23k 9497754209128

Maso a sladký? Tfuj;-D Kolikrát v hospodě není ani obyčejná krkovička, jen samý bejkárny

+3/0
23.11.2015 6:45


Š75á48r89k15a 84M10a70t90y50á88š38o73v28á 1701265272759

alespoŃ NAŠE OVOCE A NE ANANAS A DIVOČÁK ALA HAVAI

+3/0
23.11.2015 8:30





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.