Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zajíc na švestkách a jelen s lanýži. Kam na nejlepší zvěřinu v Česku

Takové kulinární bohatství hned tak nenajdete. V našich lesích se prohánějí srnky a jeleni, pole jsou plná kanců, v oborách se pasou daňci či mufloni a kolem nich poletují bažanti a koroptve. Chvíli to sice trvalo, ale kuchaři konečně oprášili staré recepty po babičkách a začali vařit skvostná zvěřinová jídla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T26o39m47a31s 27A23u27g63u40s92t42y72n 6857546721740

Určitě bude spousta vesnických hospod, kde dělají skvělou zvěřinu. Tak sem se všema dobrýma... :)

0/0
23.11.2015 11:16
Foto

E60d66u25a41r38d 43P62e63t72r57o75v49s86k89ý 6818841738423

Jo, Konirna na Male Strane, kdepak jsou ty casy kdyz tam vladl pan Vladar. Nejenom zverina, ale i obycejna jidla jako knedliky s vejcem ci drstkovy paprikas byly vynikajici.

+1/0
23.11.2015 9:18

P17ř66e39m36y68s88l 98Č49e65r15n44í35k 9137564509488

Maso a sladký? Tfuj;-D Kolikrát v hospodě není ani obyčejná krkovička, jen samý bejkárny

+3/0
23.11.2015 6:45

Š83á46r72k23a 79M85a45t14y58á40š68o54v88á 1791365262409

alespoŃ NAŠE OVOCE A NE ANANAS A DIVOČÁK ALA HAVAI

+3/0
23.11.2015 8:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.