Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zajíc na švestkách a jelen s lanýži. Kam na nejlepší zvěřinu v Česku

Takové kulinární bohatství hned tak nenajdete. V našich lesích se prohánějí srnky a jeleni, pole jsou plná kanců, v oborách se pasou daňci či mufloni a kolem nich poletují bažanti a koroptve. Chvíli to sice trvalo, ale kuchaři konečně oprášili staré recepty po babičkách a začali vařit skvostná zvěřinová jídla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T19o56m43a16s 58A49u41g35u22s30t60y22n 6987556161230

Určitě bude spousta vesnických hospod, kde dělají skvělou zvěřinu. Tak sem se všema dobrýma... :)

0/0
23.11.2015 11:16
Foto

E52d35u19a77r97d 29P37e67t79r52o69v26s88k75ý 6978351468383

Jo, Konirna na Male Strane, kdepak jsou ty casy kdyz tam vladl pan Vladar. Nejenom zverina, ale i obycejna jidla jako knedliky s vejcem ci drstkovy paprikas byly vynikajici.

+1/0
23.11.2015 9:18

P76ř11e75m79y38s28l 70Č67e47r59n23í91k 9367324989458

Maso a sladký? Tfuj;-D Kolikrát v hospodě není ani obyčejná krkovička, jen samý bejkárny

+3/0
23.11.2015 6:45

Š28á62r93k16a 73M80a88t62y63á87š33o52v58á 1231945232829

alespoŃ NAŠE OVOCE A NE ANANAS A DIVOČÁK ALA HAVAI

+3/0
23.11.2015 8:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.