- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Presne tak. Takovi totiz pak travi cele svatky na bezkach a stihnou se dokodrcat az k te Lucni.
Gambáč v každé boudě mě vloni v létě dost urážel... a radši jsem jel dál žízniv...
Gambáč?...na Dvoračkách není, na Špindlerovce není, na chatě Špindler není a na zmiňované Luční si taky můžeš dopřát jiný- tak nevím....
Hmmm, tak Dvanácteráka vaří od letoška malý pivovar na šumavské Kvildě, takže se rýsuje spor o značku???
to ale rozhodne nebude....v Livignu vari pivo s nazvem 1816(nadmorska vyska)
jaké zvýšené náklady může mít Luční bouda s dopravou a uskladněním piva oproti normální hospodě na vesnici.
Spíše mí to připadá na zvýšený podíl keců.
Pokud tam prodají takové množství piva, že se jim vyplatí vlastní pivovar, pak jsou to kecy tuplem. Navíc se jim tam pivovary musí předhánět s nabídkama.
Skus vyjet na Lucni boudu s nakladakem z pivovaru, skonci v peci u zavory pod kopcem
...loni polévka někde kolem 60,- Kč, svíčková tuším 170,- a pivo kolem 50,- Kč, od tý doby se tam chodím jen ohřát dolů do haly . O 2 km dál na Výrovce pivo pod 30,-, guláš s knedlíkem pod 80,- a polévka kolem 25,-. Ale je fakt, že na Luční měli celkem narváno, takže by byli blbý kdyby zlevňovali. Lidi co tam jdou jednou za 5 let to asi přežijou, já se tam kolem vyskytuju každou chvíli, takže jim ty ceny platit nebudu
Ano, jidlo vyrobene z mene kvalitnich komponent bude vzdy levnejsi.......proc ale kupovat kvalitne, kdyz to muze byt levne ? Co se tyce cen - ty se od cen v restauracich v Praze zase az tak nelisi. Nesmi se ale srovnavat gulas se svickovou
Na luční boudu se dostanu sice obvykle v zimě, ale pivo místní výroby si dám rád, jestli bude k pití.
Už takhle se vždycky těším na koláč. Jen to Pivo prosímvás neplňte do lahví, protože to se pak dost tluče s tím že se nemusí dopravovat nahoru. Kdo chce na chatku, ať si odnese dva litry v pet flašce. za tu chvíli se z toho ani gurmánovi nic nestane.
Budvar je mi opravdu odporný. Připadá mi jiný než ostatní, chutná divně a připadá mi, že smrdí. Zajímalo by mě, jestli fanoušci budvaru zažívají stejný šok z ostatních piv. Mám rád Radegast s tanku a Kunětického Hejkala, jinak piju kde co, jen ten Budvar fakt nemůžu... a pak ještě doslazované piva nemusím (s cukrem nebo maltozovým sirupem). Bolí mě z nich šiška a chutnají jak sodovka.
mlha a zákaz vycházení, společenská místnost obsazená jihlavákama, s kterejma se to furt šťouchalo kvůli hokeji ( Měli blbý kecy na naší Škodovčičku Plzeň), a protože nás chtěl mít náš opilecký sbor na očích, trávili jsme volno většinou ve vinárně. Po dvou hodinách nějakých přiblblých soutěží naše učitelstvo odpadlo a musím říct, že jsme si to fakt užili.
protože takové záměry soudruzi z KRNAPu zrovna netěší. Je pouze otázkou času, kdy někdo v zeleném tento nápad napadne s argumentací ochrany přírody.