- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jednou jsme tam byly v kostýmech a když HOLOTO, řeknul takovej pohůnek našemu husarskému kapitánovi, zvedl ho pod krkem a řval na něj, že oslovit šlechtice tímto výrazem je podepsaný rozsudek smrti a postih majitele hostince...najednou si personál přestal hrát a cosi blekotal..o středověku a historii vědí kulový! Jen jsou sprostí a neurvalí, myslí si,že se tak lidi ve středověku chovali..je to velikej omyl.
Hlavně na můj vkus dost tlačí na pilu s cenami a dělají takové trapnosti ve stylu pražských taxikářů jako že jsme tam byli v sobotu odpoledne, najíme se a chceme platit. Než přišli s účtem tak to trvalo snad 20 minut, mezitím začal ten večerní program za který si účtují asi 150 na hlavu, takže v šesti lidech účet ztěžknul hned o 900 Kč.
Holt jsme v Čechách, kde vydělat teď hned a radši hosty naštvu tak, že už nikdy nepřijdou..
Ale údajně staro"česká! hospoda kam se dá dostat vlastně jen autem a jediné nealko pivo co nabízí je předražená Stella v 0.33 lahvích je opravdu ubohost.
V adrese WWW máte chybu. Vypadla koncovka .cz
zkourili personal tak, ze nebyli schopni rict souvislou vetu - moc prijemny vecer to tenkrat byl...
Vřele doporučuji Hospůdku u Štěpána.
http://www.biofarmavojetice.cz/hospudka.html
Musím konstatovat tam jsem se zatím nejlépe najedl. Jako předkrm jsme měli tatarák, hlavní jídlo: svíčkový biftek. Jako desert hovězí žebra ( velmi nás překvapila velikost - za 190Kč jsme dostali takovou porci, že jsme to nemohli vůbec sníst ). Všechno bylo výborné. Hned bych tam zašel, nebýt to až na druhém konci ČR :(
Ceny jsou dle mě nízké na to jak jsem byl spokojen. Klidně zdražit a přestěhovat na sever Čech :)
PS: Bylo nás hodně, jinak bych toho tolik nezkusil. Jo ještě musím pochválit výběr piva. Ale na rozdíl od toho jídla, je to čistě subjektivní, je to moje oblíbené.
Bohuzel u Stepana uz neberou ani rezervace jak maji natriskano
Vy, co si tady stěžujete na způsoby, mluvu a jednání se zákazníky... proč jste tam vlastně lezli? Prostě jste byli zvědaví.... Vždy´t to je tak profláklé, že snad každý musí vědět, do čeho jde. Nám se tam líbilo, a řekl bych, že většině návštěvníků, kteří tam byli zároveň s námi, a řekl bych, že "zedníků" (jak níže podsouvají někteří jedinci), mezi námi bylo pramálo....
... psát takovéhle články? Vypíchnout několik hospod z mnoha. Čím jste se při tom řídila? Vypsaným šekem?
Jj, Dětenice máme za rohem a opravdu nás nenadchlo, jak se ve "středověké" krčmě chovají. Máme názor, že to není středověká mluva, ale hulvátství a pochybujeme, že ve středověku spolu takhle mluvili. Na zámku nás nejvíce fascinovalo, jak se současní majitelé nechali namalovat na obrazy v pozici zámeckých pánů :-) No, každému se líbí něco jiného, že.
Restaurace VÝTOPNA v Praze na Václ.nám.-byl jsem tam s dětmi, jídlo nic moc, obsluha celkem v pohodě, hlavně tam šlo o to prostředí a to mě docela mile pobavilo. Líbilo se mi tam. Kde jsem se ale najedl vážně dobře je restaurace Hotelu Imperial v Ostravě. jedl jsem tam jen jednou vživotě, takže možná příští návštěva by byla zklamáním, ale dodnes vzpomínám na kulinářský zážitek a to je to nějaké tři roky.
byli jsme před týdnem a rozhodně se nevrátíme. ani do zámku s "programem pro děti" (na to, že je to stálý program na celé léto se snad mohli víc snažit s kulisami a kostýmy, takhle to vypadá, jako když to na vesnici dají přes víkend dohromady skauti), ani do hospody.
Nechat kolem baráku bordel, polámané věci a špínu, a prohlásit to za "stylové prostředí", to chce už hodně velkou drzost.
Občerstvení v zámku pro mě byla kvalitou a cenami dostatečným varováním, abych se na "lahodnou krmi" v "hotelu" už nedala zlákat. chování personálu mě vyloženě odpuzovalo. kdyby aspoň skutečně nabízeli středověká jídla. Kaše, domácí chleba, ořechy, okopaniny, ovoce, maso. jenže to by zas dnešní člověk nejed. tak tam maj snad i hranolky.
jediné, co stálo za to, byl středověký jízdní turnaj. fakt velkolepá záležitost.