Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Portugalské Vánoce: treska a Bolo-rei

Koupě více než jedné lahve portského je pro mě signálem blížících se vánoc. Můj děda si totiž každým rokem v době předvánoční "dopřával" doušek moku pravých anglických gentlemanů, kteří si jej dováželi z Portugalska z oblasti Horního Doura. Jak ale skutečně vypadají portugalské vánoce? V článku najdete recept na koláč králů Bolo-rei.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Marian

No, zase takova hruza to neni. A vubec pokud ji umi dobry kuchar pripravit jako napr. "Bacalhau com natas" tak bych se po ni utloukl. Mimochodem: Neprodavaji ji jen susenou, ale susenou a solenou, coz je rozdil, hlavne co se trvanlivosti tyce.
0/0
19.12.2002 8:24

hovnival

@@
Portugalska treska je hnusna. Prodavaj ji vsude susenou, v kazdym supermarketu. Obchod i cela ulice vzdy priserne zapacha... Odporne pachne a neni dobra.
0/0
18.12.2002 17:57

bacara

Re: @@
To je nesmysl, to jste zřejmě neměl peníze na dobrou restauraci nebo dobrou tresku, byla jsem tam dva měsíce, a tresky byly čerstvé a dobře chutnaly!!! Mňam...
0/0
19.12.2002 15:07

Marian

Re: Re: @@
Ja tam byl pul roku a take si je nemohu vynachvalit. Pricemz velmi zalezi i na kvalite kuchare.
0/0
20.12.2002 12:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.